به گزارش خبرنگار مهر، وحیدرضا ملکی سه شنبه شب در نشست تشکیل «کارگروه تخصصی تبلیغ در مناطق مشترک» که با حضور «نماینده ولی فقیه در استان کردستان» و مبلغان فعال در مناطق مشترک کشور در مرکز همایشهای غدیر قم برگزار شد، به بیان مطالبی در خصوص ویژگی و لوازم تبلیغ در مناطق مشترک پرداخت.
رئیس اداره اعزام مبلغان و گروههای تبلیغ تخصصی دفتر تبلیغات اسلامی با اشاره به اهمیت تبلیغ تخصصی گفت: در اداره تبلیغ تخصصی معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی، ۲۴ رشته تخصصی در نظر گرفته شده است و از این موارد، سه رشته امامت و شیعه شناسی، وهابیت و جریانهای تکفیری و تبلیغ در مناطق مشترک با هم در ارتباط هستند؛ رشته امامت و شیعه شناسی بیشتر جنبه آموزشی و پژوهشی دارد و رشته وهابیت و جریانهای تکفیری نیز در مسأله پاسخ به شبهات اهمیت بالایی را دارد.
وی افزود: مبلغان برای تبلیغ و حضور در مناطق مشترک نیازمند آمادگیهای علمی و مهارتی میباشند تا بتوانند یک فضای تعامل بین دو مذهب را ایجاد کنند؛ اگر آمادگیهای لازم نباشد، فضای حاکم بر محل تبلیغ یک فضای تهاجمی خواهد بود که اثر فعالیتهای تبلیغی را کم و در گاهی اوقات برعکس خواهد کرد.
ملکی تبلیغ در فضای مجازی را امری مهم برشمرد و ادامه داد: در عرصه رشته تخصصی تبلیغ در مناطق مشترک، در حال حاضر با کمبود محتوای تبلیغی در این زمینه روبرو هستیم که همت مضاعف مسئولان و مبلغان فعال در این عرصه را میطلبد؛ همچنین، در فضای مجازی نیز باید با قدرت و هوشمندانه وارد شویم تا بتوانیم فعالیتهای خوب و مؤثری را شاهد باشیم.
گفتنی است این نشست، مبلغان فعال در مناطق مشترک به ارائه انتقادات و پیشنهادات در خصوص هر چه بهتر شدن تبلیغ در مناطق مشترک پرداختند.
نظر شما